Hypno birthing Laura valery

Droomgeboorte

Over Valéry

Valéry is Elite Master Hypnotherapeut & Hypnosetrainer. Valéry heeft een eigen Hypnotherapiepraktijk in Steenwijk met een specialisatie in Kinderhypnose en Hechtingssessies. Vanuit deze specialisatie was de keuze voor de opleiding tot HypnoBirthing® Childbirth Educator dan ook snel gemaakt toen Laura in verwachting was.

Over Laura

Laura is een creatieve, gepassioneerde pedagogisch medewerker, en heeft haar eigen kleinschalige kinderopvang. Werken met kinderen vind ze het leukste wat er is. Ze zijn leergierig, speels en volop in de ontwikkeling. 

Toen Laura zwanger was verdiepte zij zich in alle mogelijkheden qua de geboorte en de verschillende zwangerschapscursussen. Door Valéry kwam dan ook snel HypnoBirthing® om de hoek kijken. 

Wat is er mooier dan dit eerst samen te kunnen ervaren en door te kunnen geven aan aanstaande ouders? Uniek in Nederland is dat wij als stel de cursus samen geven! Kies ook voor een droomgeboorte!

Valéry & Laura

Wil je meer informatie of heb je een andere vraag?

Meer informatie over ons cursusaanbod

Kom meer te weten over wat HypnoBirthing® voor jou kan betekenen.
Droomgeboorte Hypno birthing

Contact formulier

Heb je vragen over één van onze cursussen of wil je meer informatie? We helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.

Neem contact op via het contactformulier of bel ons.

Wil je je aanmelden voor een cursus?
Dit kan via ons aanmeldformulier